Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Deepfried Kylling med Stegte Nudler
Deepfried Kylling med Stegte Nudler opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave deepfried kylling med stegte nudler:
- 100 g hvedemel
- 3 spsk olivenolie
- Lidt salt
- 1½ dl lunkent vand
- 2 æggehvider
- Ca. 200 g strimlet kyllingefilet
- Fritureolie
- 250 g Kinesiske nudler
- 1-2 bundter forårsløg
- 1 fed hvidløg
- 2 peberfrugter
- 1½ spsk olie
- Salt
- Peber
- 2 æg
- Kinesisk soya
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Deepfried Kylling med Stegte Nudler:
Hvedemel røres lind med olivenolie, lidt salt og lunkent vand. Lad dejen trække.
Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt. Vend æggehviderne i dejen. Dejen kan krydres efter ønske med paprikapulver eller chilipulver eller hvad pulver der nu passer til det som skal dybsteges i den.
Kyllingestrimlerne vendes i dejen og frituresteges nogle få ad gangen i en gryde med varm fritureolie.
Når kyllingestykkerne er lysebrune, tages de op og lægges på et stykke køkkenrulle.
Kog nudlerne i rigeligt vand med salt i 3 minutter. Rør i dem hele tiden. Lad dem dryppe godt af.
Snit grøntsagerne i små stykker. Varm olien op i en wok eller dyb pande og svits grøntsagerne et par minutter.
Tag det hele op.
Kom nudlerne i og rør i dem til de er varme og letristede. Pisk æggene sammen og vend dem i med hurtige bevægelser til det stivner a la røræg.
Vend grøntsagerne i og smag til med salt, peber og soya.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.