Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Dijonkylling i Fad
Dijonkylling i Fad opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave dijonkylling i fad:
- 1 parteret kylling
- 2 finthakkede løg
- 1 pakke bacon
- 1 bouillonterning
- 6 dl vand
- Dijonsennep
- Majsgryn
- 300 g ris
- 2 peberfrugter
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Dijonkylling i Fad:
Svits bacon og løg på en pande, og hæld det derefter i et stort ildfast fad sammen med ris, vand og bouillon.
Smør sennep på skindsiden af kyllingestykkerne og dyp samme side i majsgryn.
Læg kyllingen ovenpå risene i fadet med sennepssiden opad.
Steg i ca. 1 time ved 200°C.
Ca. 15 minutter før retten er færdig, fordeles peberfrugterne over risene. Begynder risene at blive tørre, så hæld lidt mere vand ved. Det skal helst være risottolignende til sidst.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.