Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Grøntsagsspaghetti med Kylling & Cremet Svampesauce
Grøntsagsspaghetti med Kylling & Cremet Svampesauce opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grøntsagsspaghetti med kylling & cremet svampesauce:
- 25 g smør
- 400 g kyllingeinderfileter
- 225 g blandede svampe
- 2 rødløg
- 1 grofthakked fed hvidløg
- 4 dl madlavningsfløde
- 1 1/4 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 3 liter vand
- 1 spsk groft salt
- 250 g tørret fuldkornsspaghetti
- 3 gulerødder
- 1 squash
- Lidt frisk basilikumsblade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grøntsagsspaghetti med Kylling & Cremet Svampesauce:
Til 4 personer.
Skær rødløgene i tynde både. Skær gulerødder og squash i spaghettitynde strimler (brug mandolin, spaghettijern eller en almindelig kartoffelskræller).
Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande. Steg kyllingekødet ved kraftig varme i ca. 4 minutter - vend af og til. Tag kødet op.
Kom resten af smørret i panden sammen med svampe, løg og hvidløg. Steg det ved kraftig varme i ca. 2 minutter.
Kom det stegte kyllingekød tilbage i panden sammen med fløde, salt og peber og varm retten godt igennem mens der røres. Smag til.
Bring imens letsaltet vand i kog i en gryde. Kog spaghettien i 8-10 minutter til den er al dente.
Tilsæt gulerods- og squashstrimlerne og kog dem med i ca. 1 minut. Hæld derefter spaghetti og grøntsagsstrimler til afdrypning i et dørslag.
Anret grøntsagsspaghettien i en skål. Hæld den cremede svampesauce over og pynt med basilikum og lidt friskkværnet peber.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.