Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Grøntsagsspaghetti med Kylling & Cremet Svampesauce


Print opskriften på Grøntsagsspaghetti med Kylling & Cremet Svampesauce Print opskrift

Del på Facebook

Grøntsagsspaghetti med Kylling & Cremet Svampesauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave grøntsagsspaghetti med kylling & cremet svampesauce:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Grøntsagsspaghetti med Kylling & Cremet Svampesauce:

Til 4 personer.

Skær rødløgene i tynde både. Skær gulerødder og squash i spaghettitynde strimler (brug mandolin, spaghettijern eller en almindelig kartoffelskræller).

Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande. Steg kyllingekødet ved kraftig varme i ca. 4 minutter - vend af og til. Tag kødet op.

Kom resten af smørret i panden sammen med svampe, løg og hvidløg. Steg det ved kraftig varme i ca. 2 minutter.

Kom det stegte kyllingekød tilbage i panden sammen med fløde, salt og peber og varm retten godt igennem mens der røres. Smag til.

Bring imens letsaltet vand i kog i en gryde. Kog spaghettien i 8-10 minutter til den er al dente.

Tilsæt gulerods- og squashstrimlerne og kog dem med i ca. 1 minut. Hæld derefter spaghetti og grøntsagsstrimler til afdrypning i et dørslag.

Anret grøntsagsspaghettien i en skål. Hæld den cremede svampesauce over og pynt med basilikum og lidt friskkværnet peber.

Grøntsagsspaghetti med Kylling & Cremet Svampesauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Grøntsagsspaghetti med Kylling & Cremet Svampesauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa Kylling i Paprikasauce Nem Butter Chicken Kylling i Karry-Kokos Sauce Grydestegt Kylling Hasselback Kylling med Ricotta & Spinat