Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Hurtig Kyllingetærte
Hurtig Kyllingetærte opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hurtig kyllingetærte:
- 500 g kyllingebryster
- 30 g pinjekerner
- 2 porrer
- 2 løg
- 4 fed hvidløg
- 2½ dl hønsebouillon
- 1 dl creme fraiche
- 200 g spinat
- 1 bundt forårsløg
- 2 spsk mel
- 1 plade butterdej
- 50 g smør
- Salt
- Peber
- 1 æg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hurtig Kyllingetærte:
Til 4 personer.
Rist pinjekernerne på en tør pande, og stil dem til side.
Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker.
Rens og snit porrer, løg, hvidløg og forårsløg.
Steg kyllingestykkerne og grøntsagerne i smørret på en stor pande. Kom spinaten i.
Når kyllingen er gennemstegt og grøntsagerne er bløde, kommes bouillonen ved. Rør rundt og kom melet i - fordel det hurtigt, så der ikke dannes klumper.
Skru ned for varmen og hæld creme fraichen i. Rør godt, og smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 190°C varmluft.
Hæld fyldet i et ovnfast fad og dæk toppen med butterdejen. Pensl med et letpisket æg. Sæt tærten i ovnen i ca. 15 minutter eller til overfladen er gylden.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.