Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kashmiri Korma


Print opskriften på Kashmiri Korma Print opskrift

Del på Facebook

Kashmiri Korma opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kashmiri korma:



Opskrift indsendt af


Kashmiri Korma opskrift

SÃ¥dan laver du Kashmiri Korma:

Opvarm olien på en stor pande eller i en wok ved middel varme. Tilsæt løg, hvidløg og chili. Steg under hyppig omrøring i 6-8 minutter, til løgene er gyldenbrune.

Rør spidskommen, koriander, gurkemeje, salt og kardemommebælge i og steg 1 minut. Rør så tomatpuré i.

Tilsæt kyllingestykkerne. Skru ned for varmen, og steg under omrøring i 7-8 minutter, eller til de skifter farve. Bring 2½ dl vand i kog.

Tilsæt vand og kokosmælk, og derefter nødderne. Lad retten simre uden låg i 7 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt. Rør engang imellem.

Rør ingefær i, og drys garam masala over.

Servér med ris og en chutney.

Print opskriften på Kashmiri Korma Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Kylling i Asparges Kylling i Karry-Kokos Sauce Hasselback Kylling med Ricotta & Spinat Kyllingefilet på Kartoffelbund Kylling i Grøn Karry Pad Thai med Kylling