Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Karry
Kylling i Karry opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i karry:
- 50 g margarine
- 1 løg
- 2 tsk karry
- 500 g kylling
- ½ liter milda madlavning 4%
- 1 dåse ananassaft
- 1 hønsebouillonterning
- Tilbehør:
- 1 dåse ananasstykker
- Kokos
- Peanuts
- Ris
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling i Karry:
Skær kylling og løg i tern.
Steg løgene i margarinen til de er glasklare.
Hæld karryen i, og svits det sammen med løgene.
Herefter kommes kødet i gryden, og det vendes sammen med løgene. Kødet skal bare brunes lidt, da det skal simre et godt stykke tid.
Tilsæt ananassaft, bouillonterning og fløde. Herefter skal retten simre i ca. 45 minutter.
Sæt risene over, så de kan være færdige sammen med kødet.
Rist kokos på panden, og servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.