Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Karry


Print opskriften på Kylling i Karry Print opskrift

Del på Facebook

Kylling i Karry opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i karry:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kylling i Karry:

Skær kylling og løg i tern.

Steg løgene i margarinen til de er glasklare.

Hæld karryen i, og svits det sammen med løgene.

Herefter kommes kødet i gryden, og det vendes sammen med løgene. Kødet skal bare brunes lidt, da det skal simre et godt stykke tid.

Tilsæt ananassaft, bouillonterning og fløde. Herefter skal retten simre i ca. 45 minutter.

Sæt risene over, så de kan være færdige sammen med kødet.

Rist kokos på panden, og servér straks.

Kylling i Karry opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kylling i Karry Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Pulled Chicken Sommerkylling Kashmiri Korma Karrykylling med Kål Chicken Tikka Masala Kylling i Jordnøddesauce