Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Mælk


Print opskriften på Kylling i Mælk Print opskrift

Del på Facebook

Kylling i Mælk opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i mælk:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kylling i Mælk:

Forvarm ovnen til 180°C og find en tætsluttende ovnfast gryde.

Skyl kyllingen under koldt rindende vand og dup den tør med en køkkenrulle.

Krydr kyllingen med salt og peber og steg den i olivenolie og smør i gryden på blusset, indtil den er gylden på alle sider. Det tager cirka 15 minutter.

Tag kyllingen op, læg den på en tallerken og kassér stegefedtet. Læg kyllingen tilbage i gryden med de øvrige ingredienser, sæt låg på gryden og steg den i ovnen i 45 minutter.

Tag låget af, og giv den yderligere 20 minutter uden låg. Drys kyllingen med stegesaften ind imellem. Citronsaften vil få mælken til at skille.

Servér med buttermilk bisquits, brød eller kartoffelmos samt dampet spinat eller en grøn salat.

De bagte hvidløg trykkes ud af skallen og spises til.

Kylling i Mælk opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kylling i Mælk Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Tarteletter med Høns i Asparges Kylling med Barbecuesauce Kylling på Urtebund Livret (med kyllingefilet) Thai Kylling Kyllingetærte II