Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Paprika Kylling med Timian-Hvidvinssauce
Paprika Kylling med Timian-Hvidvinssauce opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Paprika Kylling med Timian-Hvidvinssauce:
Skær kyllingebrysterne over i 2. Krydr dem med paprika, salt og peber.
Smelt 1 spsk smør på en sauterpande ved middelvarme, og put kyllingen på. Steg dem på den ene side i 3 minutter (til de er gyldne og sprøde), vend dem, og skru lidt ned for varmen. Lad dem stege 3 minutter på den anden side inden det sidste smør, timian og hvidløg tilsættes.
Rør rundt i hvidløg og timian i omkring 2 minutter inden hvidvinen tilsættes. Lad vinen simre svagt i 20 minutter. Da det bliver reduceret, kan det være nødvendigt at tilsætte lidt mere.
Tilsæt spinaten, og lad den blive blød. Smag til med salt og peber, og servér med ris.
Tip! Har du et skvær fløde tilovers, kan du tilsætte det i saucen for en mere fyldig smag.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.