Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Sydhavskylling
Sydhavskylling opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Sydhavskylling:
Begynd med sovsen.
Skræl og hak løget og æblet. Skær bacon i strimler og svits det sammen et par minutter. Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. Bland tomatpuré og mel i.
Tilsæt bouillon og væden fra ananas og lad det koge ved svag varme i ca. 10 minutter. Smag til med salt og kom ananasterningerne i.
Skær kyllingen i mindre stykker. Bland mel, karry og salt og vend kyllingestykkerne heri. Brun dem i kargarine og læg dem i et fad.
Hæld karrysovsen over kyllingestykkerne og steg dem færdig i ovnen ca. 35 minutter ved 200°C.
Serveres med løse ris.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.