Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Tandoori Kyllingestykker
Tandoori Kyllingestykker opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tandoori kyllingestykker:
- 5 cm skrællet og revet ingefær
- 4 fed pressede hvidløg
- 4 spsk piskefløde
- 2 spsk vegetabilsk olie
- 2 spsk yoghurt naturel
- 1 spsk tomatpuré
- 1 spsk garam masala
- 1 spsk paprika
- 1 tsk stødt spidskommen
- ½ tsk salt
- ½ tsk chilipulver
- 500 g (skåret i tern) kyllingebryst
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tandoori Kyllingestykker:
Bland alle ingredienserne, undtagen kyllingestykkerne, sammen i en stor skål. Kom så kyllingestykkerne i, og rør, til de er dækket af marinaden.
Dæk skålen med film, og sæt den i køleskabet i mindst 2 timer, men gerne natten over.
Forvarm ovnen til 180°C, eller opvarm grillen til middel varme.
Læg 8 træspyd i koldt vand i 15 minutter, mens ovnen varmer op.
Stik kyllingestykkerne på spyddene. Læg dem direkte på bagepladen eller under grill, og steg dem i 10-15 minutter, eller til de er gennemstegte. De vendes og pensles med olie mindst en gang.
Check om kyllingestykkerne er gennemstegte ved at skære en af dem over - saften skal være klar. Hvis den ikke er det, steges de endnu 5 minutter. Check igen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.