Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Teriyaki Kylling
Teriyaki Kylling opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Teriyaki Kylling:
Rør sesamfrø, soya, honning, sesamolie, ingefær, hvidløg og sort peber sammen i en skål.
Gem 2 spsk af marinaden. Skær kyllingekødet i 2½ cm tern og kom det i resten af marinaden.
Dæk skålen med folie og stil den i køleskabet ca. 30 minutter. Rør nogle gange undervejs.
Opvarm grillen. Tag kyllingekødet op af marinaden og læg det på en bageplade. Kassér marinaden, som kødet har ligget i.
Grill kødet 5 cm fra grillelementet, pensl med den gemte marinade og vend det en gang. Grill 10-12 minutter, til kødet er helt gennemstegt.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.