Opskrifter » Hovedretter » Madpandekager » Champignonpandekager
Champignonpandekager opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave champignonpandekager:
- 4 æg
- 150 g hvedemel
- 100 g fuldkornsmel
- 4 dl mælk
- Revet champignon
- ½ revet squash
- 3 fintsnittede forårsløg
- 1 tsk salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Champignonpandekager:
Giver ca. 8 pandekager.
Æg, mælk og mel blandes til en jævn dej.
Champignon og squash rives groft på et rivejern, forårsløgene snittes fint, og grøntsagerne blandes i dejen. Krydr med salt og peber
Lad dejen stå og hvile en times tid, inden pandekagerne laves. Regn med at det tager lidt tid at lave alle pandekagerne.
Steg pandekagerne på en pande som almindelige pandekager. Kom de færdige pandekager på en tallerken med folie over, mens de sidste laves (evt. i ovnen ved lav varme).
Inspiration til fyld:
Salat (evt rucula), æbletern, agurk, rød peber, pinjekerner (eller andre nødder), peanuts, ), radiser, gulerødder, ærter, majs, avokado, hytteost, laks, rejer, kylling, tun, dressing (guacamole eller hjemmerørt krydderurtecreme).
Snit alle grøntsagerne fint, steg evt. kødet og anret det hele i små skåle, så man selv kan lave sin favorit.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.