Opskrifter » Hovedretter » Madtærter » Aspargestærte med Skinke
Aspargestærte med Skinke opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Aspargestærte med Skinke:
Rør gæren ud i vand og olivenolie. Tilsæt mel og salt, og rør godt.
Del dejen i 4 stykker, og rul dem som pizza bunde, og læg dem på bageplader med bagepapir.
Blanchér aspargesene i kogende vand i 2-3 minutter - lad dem dryppe af i en sigte.
Læg skinke og asparges på bundene. Bland æg og skyr og tilsæt salt og peber. Hæld blandingen over og drys med revet ost.
Bag tærterne i ovnen ved ca. 200°C i 25-30 minutter.
Serveres sammen med en lækker salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.