Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Bluecheese-Baconburger med Coleslaw
Bluecheese-Baconburger med Coleslaw opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave bluecheese-baconburger med coleslaw:
- 75 g blåskimmelost
- 75 g naturel flødeost
- Salt
- Peber
- 600 g hakket oksekød
- Lidt olie
- Salt
- Peber
- 100 g baconskiver
- 2 burgerboller
- Mayonnaise
- Rødløg
- Plukket hjertesalat
- Ketchup
- Coleslaw:
- 3 spsk mayonnaise
- 3 spsk hvidvinseddike
- 1 tsk sukker
- 1 tsk salt
- ½ tsk fintrevet hvidløg
- Evt. 1 tsk knust sellerifrø
- Salt
- ½ fintsnittet spidskål
- 2 revne gulerødder
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Bluecheese-Baconburger med Coleslaw:
Til 2 personer.
Rør skimmelost og flødeost sammen. Smag til med salt og peber.
Del kødet i 4 lige store portioner og form dem til helt flade bøffer. Fordel ostemassen på de 2 af bøfferne, og læg forsigtigt de andre ovenpå. Luk kanterne sammen, så ostemassen bliver inde i midten af kødet.
Grill bøfferne på en varm grill, til de er gennemstegte. Drys med salt og peber.
Rør mayonnaise, eddike, sukker, salt, hvidløg og evt. sellerifrø sammen. Smag til. Vend kål og gulerødder i dressingen. Lad salaten trække 10-15 minutter.
Steg baconen sprød. Flæk og rist burgerbollerne. Smør dem med mayonnaise, og fyld dem med løgringe, salat, bøf, ketchup og bacon. Servér straks med coleslaw.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.