Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Kødboller i Spicy Tomatsauce med Frisk Pasta
Kødboller i Spicy Tomatsauce med Frisk Pasta opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kødboller i spicy tomatsauce med frisk pasta:
- Kødboller:
- 600 g hakket oksekød
- 1 fed finthakket hvidløg
- 100 g ristet bacontern
- 2 spsk ketchup
- Frisk og finthakket salvieblade
- Salt
- Peber
- Lidt olie
- Spicy Tomatsauce:
- 4 tomater
- 1 dåse flåede tomater
- Frisk basilikum
- 1 tsk røget paprika
- 1 finthakket løg
- 1 fed hakket hvidløg
- 1 spsk honning
- 1 frisk og finthakket chili
- Lidt engelsk sovs
- Salt
- Peber
- Olivenolie
- Desuden:
- 1 pose frisk pasta
- 50 g parmesanost
- 1 spsk kapers
- Salt
- Peber
- Lidt olie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kødboller i Spicy Tomatsauce med Frisk Pasta:
Til 2 personer.
Alle ingredienserne kommes i en skål og æltes med hænderne.
Form farsen som små boller, som steges af på en pande og derefter bages færdige i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter.
Til tomatsaucen skæres tomaterne i tern hvorefter de ristes af på en pande. Tilsæt løg og chili og rist også det af.
Tilsæt de flåede tomater og lad det simre. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser, og lad det koge i 15 minutter eller længere. Smag til.
Kog pastaen i 3 minutter i rigeligt letsaltet vand. Sigt vandet fra i et dørslag, og vend pastaen med olie og kapers. Høvl til sidst osten over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.