Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Mexicansk Kødgryde
Mexicansk Kødgryde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mexicansk kødgryde:
- 500 g oksesmåkød
- 1 løg
- 1 grøn peberfrugt
- 1½ spsk margarine
- 1 tsk salt
- 1 tsk kommen
- ½ tsk chilipulver
- 1 spsk hvedemel
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl rødvin
- 1 dåse brune eller hvide bønner
- 2 dl revet ost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mexicansk Kødgryde:
Pil løget og hak det. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær den i strimler.
Brun kødet i fedtstoffet i en stegegryde. Tilsæt løget og lad det stege med nogle minutter.
Krydr med salt, kommen og chilipulver. Rør melet i. Tilsæt peberfrugt, tomater og rødvin.
Lad det hele småsnurre under låg til kødet er mørt, ca. 1 time og 15 minutter.
Hæld bønnerne i og lad retten koge uden låg i endnu ca. 10 minutter.
Drys ost over og lad den smelte ned i gryden. Smag retten til, pynt den med groftreven ost og server den rygende varm.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.