Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Pandekagelasagne
Pandekagelasagne opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pandekagelasagne:
Bland mel, vand og æg til en jævn masse. Opvarm fedtstoffet på en stor pande. Bag 5 pandekager og lad dem køle af på en rist.
Skiv tomaterne tyndt. Hak persillen fint. Riv osten og bland 2/3 af den med fløden. Varm ovnen til 200°C.
Hak løgene fint, lad dem stege klare i 1 spsk af olien. Tilsæt resten af olien sammen med fedtstof og oregano. Steg kødet grynet i blandingen. Tilsæt salt, peber og persille og lad det svale af.
Klip en cirkel af bagepapir lidt større end bunden af en springform, der er lidt mindre i diameter end pandekagerne. Læg 1 pandekage i, 1/4 af kødsaucen, tomatskiver og osteblanding. Dæk med en pandekage og fortsæt med et lag af kød, tomat og ost til alt er brugt. Dæk den sidste pandekage med resten af osten.
Bag 30 minutter i ovnen og servér med en god salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.