Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Tacosalat med Oksekød
Tacosalat med Oksekød opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tacosalat med oksekød:
- 500 g hakket oksekød
- 1 spsk rapsolie
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- ½ tsk spidskommen
- 1/3 tsk cayennepeber
- 1 lille rødt salathoved
- 1 lille icebergsalat
- 1 lille rødløg
- 2½ dl knuste tacoskaller
- 8 cherytomater
- 1 dl mager revet ost
- 1 dl færdiglavet salsa
- 2 spsk citronsaft
- 1 spsk rapsolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Tacosalat med Oksekød:
Svits kødet hastigt i olien, gerne på en teflonpande som sparer på fedtet.
Hak løg og hvidløg og steg det på panden. Krydr med spidskommen og cayennepeber og lad det stege til løgene er gennemsigtige og møre (ca. 5 minutter). Bland kødet i og steg yderligere ca. 5 minutter.
Skyl og rens salaten. Skær rødløget i tynde skiver. Anret salat og rødløg på tallerkener og fordel kødfyld og knuste tacoskaller henover.
Skyl og del tomaterne. Læg dem øverst sammen med osten og lidt af salsaen. Bland citronsaft og olie og dryp det over salaten.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.