Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Wokret med Oksekød & Svampe
Wokret med Oksekød & Svampe opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave wokret med oksekød & svampe:
- 350 g mørt (fx. inderlår) oksekød
- 225 g blandede svampe
- 2 porrer
- 2 spsk solsikkeolie
- 2 spsk hoisinsauce
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk tør sherry eller hønsebouillon
- 1 spsk lys soya
- 1 tsk maizenamel
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Wokret med Oksekød & Svampe:
Afpuds kødet og skær det i strimler. Læg det i en glasskål og hæld marinaden (hvidløg, sherry/bouillon, soya og maizena) på. Dæk med folie og stil det til side i 10 minutter.
Rens svampene og skær dem i skiver.
Skyl porrerne og skær dem i strimler. Opvarm halvdelen af olien i en wok eller på en stor teflonpande med høje kanter. Lad kødet dryppe af og gem marinaden.
Steg kødet i 2-3 minutter på en wok til det er brunt. Tag det op og læg det på et fad.
Hæld resten af olien i wokken og steg svampe og porrer under omrøring i ca. 5 minutter eller til porrerne er faldet lidt sammen.
Læg kødet tilbage i wokken sammen med marinaden og hoisinsaucen. Steg i 2-3 minutter til alt er rygende varmt.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.