Opskrifter » Hovedretter » Omeletter & Æggekage » Flæskeæggekage
Flæskeæggekage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave flæskeæggekage:
- 8-10 skiver letsaltet (evt. røget) svinebryst
- 8 æg
- 8 spsk mælk
- Salt
- Peber
- 1 stort bundt fintklippet purløg
- 2 mellemstore tomater
- ½ agurk
- Tilbehør:
- Ristet rugbrød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Flæskeæggekage:
4-5 personer.
Pisk æggene sammen med mælken.
Steg kødskiverne ved jævn varme, til de er sprøde. Tag dem af panden.
Hæld æggemassen på og lad den stivne ved jævn varme.
Anret kødskiverne på æggemassen, inden den bliver helt stiv.
Fordel tomater skåret i både og agurkeskiver ovenpå, og drys med purløg.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.