Opskrifter » Hovedretter » Omeletter & Æggekage » Luftig Kartoffelomelet med Chorizo
Luftig Kartoffelomelet med Chorizo opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Luftig Kartoffelomelet med Chorizo:
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er al dente. Lad dem køle af og skær dem så i tern. Vend dem i en smule olie, salt og peber på panden, til de får lidt farve.
Skær chorizoen i små tern og vend det med kartoflerne.
Herefter piskes æg, mel og paprika grundigt sammen og hældes over kartofler og chorizo i panden.
Lad omeletten sætte sig, før du vender den, og steg den så færdig på den anden side - det tager 25-30 minutter, før omeletten er helt fast og har en god og luftig konsistens.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.