Opskrifter » Hovedretter » Pølser » Pølsestang
Pølsestang opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pølsestang:
Til fyldet: Pil løget og hak det fint. Skær baconskiverne i små tern. Tern abrikoser og pølse.
Opvarm olien i en gryde. Tilsæt løget og steg det mørt i 5 minutter. Tilsæt bacon og steg yderligere 5 minutter. Lad blandingen køle af. Opvarm ovnen til 200°C.
Bland abrikoser, persille, salvie og pølse i en skål. Rør løgblandingen i og krydr med peber.
Rul butterdejen ud på et let melet bord til et rektangel. Snit den let i 3 lige store dele på langs - men ikke helt igennem.
Læg fyldet på den midterste del, lad 2 cm på hver side af fyldet stå fri. Pensl de snittede dele med sammenpisket æg og fold hver anden flig over mod midten. Pensl med æg. Drys med sesamfrø.
Bag stangen til den er gylden (ca. 30 minutter). Lad den køle af på en rist. Servér den varm eller kold skåret i skiver. Lækker med en sprød grøn salat til
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.