Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Amagergryde med Hamburgerryg
Amagergryde med Hamburgerryg opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave amagergryde med hamburgerryg:
- 250 g hamburgerryg
- 250 g gulerødder
- 5 dl vand
- 500 g kartofler
- 250 g ærter
- Margarine
- 2 spsk hvedemel
- Peber
- Salt
- Persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Amagergryde med Hamburgerryg:
Hamburgerryggen skæres i små tern.
Skræl kartofler og gulerødder, og skær ligeledes dem i tern.
Optø ærterne, hvis frosne. Hvis friske, bælg dem.
Hamburgerryg, gulerødder og kartofler sættes over med vandet. De koges knapt møre, hvorefter ærterne tilsættes.
Rør margarine og mel sammen, og kom det i. Rør godt, og kog videre i 5-10 minutter.
Smag retten til med salt og peber, og drys med hakket persille.
TIP: Du kan sagtens bruge en rest af hamburgerryg fra dagen før, der allerede er tilberedt. Kom da først hamburgerryggen i efter meljævningen er rørt i.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.