Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Eldoradogryde
Eldoradogryde opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave eldoradogryde:
- 2 svinemørbrad
- 1 glas champignon
- 1 pakke bacon
- Cocktailpølser
- 1-2 dl tomatpuré ELLER Beauvais ketchup
- Ca. 1½ spsk paprika
- Ca. 40g margarine
- 4-5 spsk mel
- Mælk
- 1-2 dl fløde
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Eldoradogryde:
Til 6 personer.
Hver mørbrad skæres i 7-8 stykker, som bankes flade til bøffer og vendes i mel, salt og peber.
Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side.
Kog panden af med vand, og si afkoget (skal bruges til sovs).
Der laves en opbagt sovs af margarinen, som smeltes. Så tilsættes mel og paprika og derefter de forskellige væsker (champignonvand, afkog fra panden og mælk) lidt ad gangen.
Til sidst tilsættes tomatpuré og fløde og der smages til med salt og peber.
Læg bøfferne i et ildfast fad, og hæld noget af sovsen over. Derefter steges bacon, champignon og pølser og lægges over bøfferne. Hæld resten af sovsen over, og stil fadet i en 180°C varm ovn i ca. 25 minutter.
Server med ris eller kartoffelmos.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.