Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Farseret Svinemørbrad
Farseret Svinemørbrad opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave farseret svinemørbrad:
- 1 svinemørbrad
- Salt
- Peber
- Fars:
- 250 g hakket flæske- eller kalvekød
- 1 æggeblomme
- 1 lille løg
- 1 peberfrugt
- Salt
- Peber
- Margarine
- 3 dl bouillon
- Evt. lidt piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Farseret Svinemørbrad:
Befri mørbraden for sener og hinder. Flæk den halvt igennem.
Rør det hakkede kød med hakket løg, peberfrugt og æggeblomme. Krydr med salt og peber. Bred farsen ud på mørbraden, luk den og bind omkring den.
Brun den på alle sider i fedtstof i en stegegryde. Krydr med salt og peber og hæld lidt bouillon ved. Lad den stege 20-25 minutter i alt.
Tag den op og hæld bouillon og fløde i. Bring det i kog og smag saucen til.
Serveres med kogte kartofler.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.