Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Frikadeller med Rabarber & Havregryn
Frikadeller med Rabarber & Havregryn opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Frikadeller med Rabarber & Havregryn:
Hak løgene fint i meget små tern.
Bland dem med farsen og æggene, brug gerne hænderne.
Tilsæt havregryn og finthakket rabarber, og bland det hele godt.
Hæld mælken i til sidst. Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber. Farsen må ikke være tynd. Er den det, så tilsættes lidt mere havregryn.
Kom lidt olie på en pande, varm op. Form små fine frikadeller, sæt dem på den varme pande. Steg dem på begge sider, til de er gyldne og skru ned for varmen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.