Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille
Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fyldt svinemørbrad med parmesanost, pinjekerner & persille:
- 1 svinemørbrad
- 75 g pinjekerner
- En god håndfuld persille
- 75 g parmesanost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille:
Start med at pudse mørbraden fri for det værste fedt. Derefter skæres enderne af, og til sidst deles den i 2 lige store dele.
Skær begge stykker mørbrad ud til en plade. Start med at skære langsomt. Hold på mørbraden, og skær ca. 1cm ned i den i kanten, rul lidt og skær igen. Fortsæt sådan til du har en flot og jævn plade.
Rist pinjekernerne af på en varm pande, skyl persillen og fjern stilkene. Put disse ting i en blender sammen med parmesanosten. Blend til det har en konsistens a la pesto.
Fordel den tørre pesto på dine mørbradplader, som herefter rulles sammen. Snør dem eventuelt med et stykke kødsnor eller et par kødnåle, så de holdes sammen, mens de er i ovnen.
Steg rullerne i en 200°C varm ovn i ca. 35 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.