Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Glaseret Skinke
Glaseret Skinke opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Glaseret Skinke:
Læg skinken i en gryde, der lige passer. Hæld vand over så kødet lige er dækket. Bring gryden i kog, skum og tilsæt suppevisk (af porre, selleri og persille).
Dæmp varmen og læg låg på. Kog skinken ca. 20 minutter. Sluk og lad den trække i suppen.
Fjern nettet efter kogning. Tør overfladen af kødet og læg stegen i et lille fad. Smør med sennep og drys først farin og derefter rasp på. Læg et par smørklatter på og sæt kødet midt i ovnen ved 250°C i ca. 10 minutter til overfladen er gylden, sprød og boblende.
Lad stegen trække i den slukkede ovn ca. 5 minutter.
Serveres evt. med brunede kartofler og grønlangkål.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.