Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Himmerlandsgryde


Print opskriften på Himmerlandsgryde Print opskrift

Del på Facebook

Himmerlandsgryde opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave himmerlandsgryde:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Himmerlandsgryde:

Skær mørbraderne i bøffer og vend dem i mel blandet med salt og peber. Steg dem gyldne, så de får stegeskorpe.

Læg bøfferne i et ildfast fad.

Smelt sukkeret så det bliver brunt, som du kender det fra brune kartofler. Glasér herefter perleløgene i sukkeret og put herefter peberfrugt, løg og svampe (skåret i skiver) i panden og lad det stege med i 5 minutter.

Steg baconen sprød og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle. Put tomatpuréen i panden fra baconstegningen (gem fedtet) og brænd det af et par minutter. Tilsæt herefter vand, fløde og paprika og lad sovsen simre i 10 minutter. Smag til.

Hæld sovsen ovenpå kødet, derefter grøntsagerne og bag det hele i ovnen i 20 minutter ved 175°C. Drys med bacon ved servering.

Himmerlandsgryde opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Himmerlandsgryde Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Farsbrød Farserede Porrer Glaseret Hamburgerryg Pulled Pork Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Kødboller i Selleri