Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Karbonader i Citron-Gremolata
Karbonader i Citron-Gremolata opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave karbonader i citron-gremolata:
- 500 g hakket kalv og gris
- Skal af 1 citron
- 1 bundt rosmarin
- 1 fed presset hvidløg
- 125 g fuldkornsmel
- 1 spsk rapsolie
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Karbonader i Citron-Gremolata:
Til 4 personer.
Del farsen i 4 boller på 125 g. Kast dem mellem hænderne, til de er blevet faste, og hak dem så forsigtigt på kryds og tværs.
Riv skallen af citronen og bland den med finthakket rosmarin, hvidløg og mel.
Tryk karbonaderne godt ned i blandingen, så det hænger ved.
Sæt en pande over med lidt olie på. Brun karbonaderne af på begge sider og steg dem færdig på panden eller sæt dem i ovnen ved 160°C i 12-15 minutter. Krydr med salt og peber ingen servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.