Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Klistrede BBQ Nakkekoteletter
Klistrede BBQ Nakkekoteletter opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave klistrede bbq nakkekoteletter:
- Ca. 600 g nakkekoteletter
- 1½ dl ketchup
- 3 spsk soya
- 2 spsk eddike
- 4 spsk brun farin
- 2 fed presset hvidløg
- ½ finthakket løg
- ½ spsk røget paprika
- Lidt chilipulver
- 1-2 tsk chiliflager
- Salt
- Peber
- En passende mængde kartofler
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk oregano
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Klistrede BBQ Nakkekoteletter:
Bland ketchup, soya, eddike, farin, hvidløg, løg, chilipulver, røget paprika, chiliflager og peber i en frysepose.
Kom kødet i posen og fordel marinaden over kødet. Lad det trække i marinaden i et par timer i køleskabet. Vend posen indimellem.
Skær kartoflerne i både, og læg dem i et ildfast fad. Vend dem med lidt olie, oregano, salt og peber.
Læg også kødet i fadet og krydr med salt. Sæt fadet i en 225°C varm ovn i ca. 30 minutter. Vend kødet en enkelt gang undervejs.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.