Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbrad pÃ¥ Svensk
Mørbrad på Svensk opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbrad på svensk:
- 6-700 g svinemørbrad
- Salt
- Peber
- Fedtstof til stegning
- 250 g champignon
- 4 forårsløg
- 2½-3 dl piskefløde
- 5 spsk tomatketchup
- 1½ tsk chilipulver
- 1 rød peberfrugt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mørbrad på Svensk:
Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i 3-4 cm tykke bøffer.
Bank dem let med håndroden. Krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i lidt fedtstof på en pande. Læg dem i et ildfast fad.
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe. Rist champignoner og forårsløg i fedtstof på panden, og kom blandingen i fadet med mørbrader.
Kog panden af med fløde og ketchup, krydr med salt og chili og hæld sovsen i fadet.
Skær peberfrugten i ringe og læg dem øverst i fadet. Stil retten nederst i ovnen ved 200° i 20-30 minutter eller til retten er gennemvarm.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.