Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Mørbrad pÃ¥ Svensk


Print opskriften på Mørbrad pÃ¥ Svensk Print opskrift

Del på Facebook

Mørbrad på Svensk opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave mørbrad på svensk:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Mørbrad på Svensk:

Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i 3-4 cm tykke bøffer.

Bank dem let med håndroden. Krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i lidt fedtstof på en pande. Læg dem i et ildfast fad.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe. Rist champignoner og forårsløg i fedtstof på panden, og kom blandingen i fadet med mørbrader.

Kog panden af med fløde og ketchup, krydr med salt og chili og hæld sovsen i fadet.

Skær peberfrugten i ringe og læg dem øverst i fadet. Stil retten nederst i ovnen ved 200° i 20-30 minutter eller til retten er gennemvarm.

Mørbrad på Svensk opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Mørbrad pÃ¥ Svensk Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Farserede Porrer Kødboller i Selleri Boller i Karry Torbens Mørbradgryde Koteletter i Fad Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål