Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Pias Mørbradgryde (8 pers.)
Pias Mørbradgryde (8 pers.) opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pias mørbradgryde (8 pers.):
- 3 mørbrad
- 1 pakke bacontern
- 2-3 løg
- ½ liter piskefløde
- 1 stor dåse tomatpuré
- ½ liter bouillon
- Salt
- Peber
- Paprika
- 2 pakker bacon i skiver
- Et bundt persille
- Jævning
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Pias Mørbradgryde (8 pers.):
Mørbraden pudses af og skæres i mundrette stykker. (Her er hvad jeg gør: ca. 3 cm lange stykker, der skæres over på midten, og derefter skæres hvert stykke i 3 stykker).
Svits baconternene på en pande.
Tilsæt løg, som er skåret i tern.
Svits kødet i baconfedtet (evt. lidt margarine).
Tilsæt tomatpuré, fløde, paprika, salt og peber.
Derefter jævnes saucen til den har den rette konsistens (der kan med fordel bruges Maizena).
Det hele lægges i et ildfast fad og stilles i ovnen ca. 40 minutter ved 180°C
Pynt med persille og baconskiver og servér med ris.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.