Opskrifter » Madpakke » Diverse » Gravad Svinemørbrad
Gravad Svinemørbrad opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave gravad svinemørbrad:
- 1 svinemørbrad
- 150 g salt
- 150 g sukker
- Dild
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Gravad Svinemørbrad:
Skær sener af mørbraden.
Læg den i en frysepose, og put salt, sukker og dild i. Ryst det hele godt sammen. Pust lidt luft i posen og luk den godt.
Læg posen i køleskabet og vend den 2 gange i døgnet. På 3. dagen er den færdig.
Skyl den og tør den.
Skær skiver, og spis dem på et stykke nyt rugbrød med lidt rå løg og dildsovs.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.