Opskrifter » Madpakke » Diverse » Skinkepirog
Skinkepirog opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave skinkepirog:
- 1 pakke dybfrossen, optøet butterdej
- Fyld:
- 200 røget skinke
- 1½ dl revet ost
- 3 spsk sennep
- 1 æggeblomme
- 1 dl fløde
- 1 dl kogte, løse ris
- Til pensling:
- 1 æg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Skinkepirog:
Rul dejen ud til en rund plade ca ½ cm tyk. Læg den på en smurt bageplade.
Bland skinketerningerne med revet ost, sennep, æggeblomme og fløde. Vend risene i.
Læg fyldet på en ene halvdel af dejpladen, pensl kanten med sammenpisket æg og fold så den anden halvdel over. Tryk dejen godt sammen i kanten. Pensl med resten af ægget.
Bag ca. 30 minutter ved 225°C.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.