Opskrifter » Pastaretter » Pasta » Pasta med Kalkunsauce
Pasta med Kalkunsauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pasta med kalkunsauce:
- 400 g spinatfettuccine
- 3 dl letmælk
- 1 æg
- 2 spsk Maizenamel
- ½ tsk groftkværnet sort peber
- 1 dl frisk revet parmesanost
- 4 skiver røget kalkun
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pasta med Kalkunsauce:
Kog pastaen, men tilsæt ikke salt. Lad pastaen løbe af i et dørslag.
Pisk mælk, æg, Maizena og peber sammen i en skål. Bland det godt.
Bland pasta og mælkeblandingen i en gryde og varm det op ved svag varme under omrøring til saucen er jævn.
Skær kalkunskiverne i strimler. Rør dem i gryden sammen med 2/3dl revet parmesanost. Lad det få et opkog på ca. 1 minut. Rør hele tiden.
Anret portionsvis på varme tallerkner. Drys resten af parmesanosten over og servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.