Opskrifter » Salater » Blandede Salater » Mexikansk Kyllingesalat
Mexikansk Kyllingesalat opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mexikansk kyllingesalat:
- 1 skindfrit kyllingebryst
- 1 egeblads-salathoved
- 1 mango
- 1 forårsløg
- 1 papaya
- 1 avocado
- ½ dl majsolie
- 1 finthakket chili
- ½ tsk paprika
- ½ tsk gurkemeje
- ½ tsk stødt spidskommen
- ½ tsk stødt chilli
- ½ tsk salt
- 5 drej på kværnen peber
- Saften af ½ citron
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mexikansk Kyllingesalat:
Bland marinaden (olie, chillipeber, paprika, gurkemeje, spidskommen, stødt chilli, salt, peber & citron) og marinér kyllingebrystet i halvdelen af marinaden i 30 minutter.
Skyl og del egebladene og skræl og del alle frugterne i både, forårsløg i tændstikker.
Vend forsigtigt salaten med frugterne og resten af dressingen.
Steg kyllingebrystet i 15 minutter i ovnen ved 230°C.
Lad kødet trække i 5 minutter, skær det i skiver og anret det varmt på salaten.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.