Opskrifter » Salater » Blandede Salater » RosenkÃ¥lssalat med Laks
Rosenkålssalat med Laks opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rosenkålssalat med laks:
- 1 mango
- 2 modne avocadoer
- 1 rødløg
- 400 g rosenkål
- 4 spsk olivenolie
- ½ citron
- 1 tsk agavesirup
- 1/4 tsk cayennepeber
- 1/4 tsk salt
- 400 g varmrøget laks
- 1 bundt dild
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Rosenkålssalat med Laks:
Til 4 personer.
Skær mango og avocado i små tern.
Skær rødløg og rosenkål i tynde skiver på et mandolinjern.
Bland løg, rosenkål, mango og avocado.
Pisk olivenolien med citronsaft, sirup, cayennepeber og salt og hæld den over salaten.
Del laksen i mundrette bidder, fordel dem over salaten og servér med klippet dild og brød
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.