Opskrifter » Slankeopskrifter » Dukan » Dukan Rejemousse
Dukan Rejemousse opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Dukan Rejemousse:
Husblasen lægges i blød i koldt vand.
Rejer, smøreost, skyr, salt og peber køres i en minihakker til rejerne er godt hakkede. Herefter blandes purløg og dild i.
Smelt husblas - 10 sekunder i mikroovn.
Lidt af rejeblandingen hældes i den varme husblas for at køle den lidt ned. Herefter kan resten af rejeblandingen tilføjes.
Stil moussen i køleskabet et par timer.
Læg laksen ud på et stykke film, så den så vidt muligt danner et rektangel. Herefter smøres rejemoussen på, og den rulles sammen.
Læg rullen på køl til den skal serveres - gerne et par timer. Servér med en lækker dressing til.
På PP dage, kan den serveres med rejer, æg, citronskiver og dressing.
På PG dage kan den evt. lægges på en bund af salatblade, lidt rødløg, peberfrugt og dild. Og så pyntes med rejer, æg, citronskiver og dressing.
Tilladt fra Fase 2 (Vekselfasen), men kun ½ portion pga. smøreosten som tæller 2 tolereret.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.