Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Frikadeller med Tomatsauce (Vægtvogterne)
Frikadeller med Tomatsauce (Vægtvogterne) opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave frikadeller med tomatsauce (vægtvogterne):
- Frikadeller:
- 500 g hakket svinekød
- 1 dl rasp
- 1 lille fintrevet løg
- 2 dl afkølet hønsebouillon
- 1 æg
- 1 tsk salt
- Lidt friskkværnet peber
- 1 lille fed presset hvidløg
- ½ finthakket rød peberfrugt
- 1 tsk tørret merian
- 1 spsk finthakket persille
- 1 spsk olivenolie
- 140 g pasta
- Tomatsauce:
- 1 tsk olivenolie
- 1 finthakket løg
- 2 fed presset hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- ½ dåse vand
- 1-2 tsk salt
- 1 tsk sukker
- Friskkværnet sort peber
- 2 revne gulerødder
- ½ hakket rød peberfrugt
- 2 tsk basilikum
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Frikadeller med Tomatsauce (Vægtvogterne):
4 portioner - 11 ProPoints pr. portion
Rør det hakkede kød meget grundigt sammen med samtlige ingredienser til farsen. Lad det hvilke i køleskabet i en halv times tid, og rør igen.
Kog pastaen.
Form farsen til frikadeller med en spiseske dyppet i koldt vand. Steg frikadellerne i olivenolie på en teflonpande 5-6 minutter på hver side. Sørg for, at de er helt gennemstegte.
Til tomatsaucen svitses løget i olie i en kasserolle, tilsæt hvidløget og lad det svitse med et øjeblik. Hæld tomater og vand ved. Tilsæt salt, peber, gulerødder og peberfrugt, og lad saucen simre i ½ times tid mens farsen trækker.
Blend saucen, og hæld den tilbage i kasserollen. Tilsæt basilikum og smag til med salt og peber.
Serveres med pasta og blandet salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.