Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Kogt Laks med Peberrodssauce
Kogt Laks med Peberrodssauce opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kogt Laks med Peberrodssauce:
4 personer
Kog kartofler og broccoli.
Smelt margarinen til saucen og tilsæt mel og mælk. Lad saucen koge op under omrøring og herefter simre ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag til med salt, peber og peberrod.
Kom revet citronskal, laurbærblad og allehåndekorn i en sautérpande, og tilsæt 1-1½ dl vand og lidt salt. Lad saucen koge op, kom laksen i, og lad simre ved svag varme i ca. 5 minutter.
Tag panden af varmen, og lad stå under låg i ca. 5 minutter, til laksen føles fast.
Servér med kartofler, peberrodssauce og broccoli. Riv lidt ekstra peberrod, og kom det oven på laksen ved serveringen.
Pro-point i HELE portionen: 53
Pro-points i EN portion: 13
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.