Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Laks med Parmaskinke
Laks med Parmaskinke opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave laks med parmaskinke:
- 4 skiver lufttørret skinke
- 20 hakkede sorte oliven
- 4 cocktailtomater
- 1 hakket skalotteløg
- 1 spsk frisk, finthakket basilikum
- 500 g laks
- Skal og saft af 1 citron
- 35 g revet parmesanost
- 2 dl bulgur
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Laks med Parmaskinke:
4 portioner.
Skær skinken i strimler, og bland med oliven, tomato, løg og basilikum.
Læg laksen i et ovnfast fad.
Dryp saften fra ½ citron over, og krydr med salt og peber.
Fordel oliven- og løgblandingen over laksen.
Bland revet skal fra ½ citron med parmesanost, og drys det over laksen.
Tilberedes i ovn ved 175°C i ca. 15-20 minutter.
Kog bulguren.
Servér laksen med bulgur og citronbåde.
Pro-points i HELE portionen: 47
Pro-points i EN portion: 13
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.