Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Rodfrugtgratin med Hamburgerryg
Rodfrugtgratin med Hamburgerryg opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rodfrugtgratin med hamburgerryg:
- 480 g kartofler
- 4 gulerødder
- 2 pastinakker
- 1 persillerod
- 1 porre
- 2 dl minimælk
- 2 dl madlavningsfløde
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk timian
- 1 dl (max 17%) revet ost
- 400 g hamburgerryg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Rodfrugtgratin med Hamburgerryg:
4 portioner.
Skræl rodfrugter og porre, og skær dem i strimler.
Kog mælk og fløde op under omrøring.
Kom rodfrugter, porre, hvidløg, salt og peber ved. Lad det simre i 5-10 minutter. Vend timian og ost i.
Anret det i et ovnfast fad, og steg færdig i ovnen ved 225°C i ca. 20 minutter.
Krydr med timian og servér med stegt hamburgerryg.
Pro-points i HELE portionen: 33
Pro-points i EN portion: 8
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.