Opskrifter » Supper » Varme Supper » Cremet Champignonsuppe
Cremet Champignonsuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet champignonsuppe:
- 250 g champignon
- 1 rød peberfrugt
- 2 store rødløg
- 3 porrer
- 8 dl bouillon
- 5 dl kaffefløde
- 2-2½ dl creme fraiche
- Salt
- Peber
- 2 spsk olie
- 1 håndfuld friskhakket persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Cremet Champignonsuppe:
Til 4 personer.
Rens og snit champignon, peberfrugt, løg og porrer.
Hæld det hele op i en gryde sammen med olien. Steg til grøntsagerne er bløde.
Hæld bouillon ved, og lad det simre en halv time.
Skru så ned for varmen, og hæld kaffefløde og creme fraiche i - det må ikke koge.
Smag til med salt og peber og drys med persille.
Server med et stykke lækkert brød til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.