Opskrifter » Supper » Varme Supper » Hokkaidosuppe med Kokosmælk
Hokkaidosuppe med Kokosmælk opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hokkaidosuppe med kokosmælk:
- 2-3 dl kokosmælk
- 1 spsk olivenolie
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 1 rød peberfrugt
- 1 hokkaido græskar
- 1 rød chili
- 1 løg
- Salt
- Peber
- 1 spsk korianderfrø
- 1 spsk spidskommen
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hokkaidosuppe med Kokosmælk:
Skræl græskarret.
Flæk græskarret og fjern kernerne, skær græskarkødet i terninger.
Hak løget groft og sautér det sammen med græskarternene i lidt olie i en stor gryde gryde. Krydr med salt og peber.
Hæld bouillon ved, så det dækker, og lad det koge ved svag varme.
Skær peberfrugten i terninger. Rens og hak chilien fint.
Rist spidskommen og korianderfrø let på en tør, hed pande.
Kom peberfrugt og chili i gryden sammen med de ristede krydderier.
Kog i ca. 10 minutter og blend så suppen, til den er helt glat. Kog suppen op igen og tilsæt derefter kokosmælk. Lad suppen koge igennem og smag til med chili, salt og peber.
Server med et lækkert brød til, evt. et naanbrød.