Opskrifter » Supper » Varme Supper » Cremet Hokkaidosuppe
Cremet Hokkaidosuppe opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet hokkaidosuppe:
- 2/3 af et stort hokkaido græskar
- Lidt olivenolie
- 1 spsk frisk timian
- 1 stort løg
- 2 gulerødder
- 6 dl stærk grøntsagsbouillon
- 1 tsk chilipulver
- Salt
- Peber
- Lidt citronsaft
- ½ dl piskefløde
- Lidt sprøde bacontern
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Cremet Hokkaidosuppe:
Til 2 personer.
Skrab kernerne ud af græskarret, og skær kødet i mundrette tern. Vend dem i en smule olivenolie, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys timian over og bag dem i ovnen i 30 minutter.
Skær imens løget i tynde både og gulerødderne i tynde skiver og steg dem møre på en pande i lidt olivenolie.
Tilsæt græskarternene og chilipulveret, og lad det stege et par minutter. Tilsæt nu grøntsagsbouillonen. Lad det simre i 10 minutter, og tag så gryden af varmen.
Blend suppen til en ensartet masse med en stavblender – suppen må gerne beholde lidt struktur, så lad være med at blende den i flere minutter. Smag til med salt, peber, fløde og citronsaft.
Pynt med lidt sprøde bacontern, og servér evt. med et stykke godt brød.