Opskrifter » Supper » Varme Supper » Cremet Kartoffel- og Fennikelsuppe
Cremet Kartoffel- og Fennikelsuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet kartoffel- og fennikelsuppe:
- 1 kg kartofler
- 1 stort bundt fennikeltoppe
- 1/4 presset citron
- Revet citronskal
- 4 fed hvidløg
- 4 spsk olivenolie
- 1 tsk urtebouillon
- Hvid peber
- Chilipulver
- Ristet rugbrød
- Parmaskinke
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Cremet Kartoffel- og Fennikelsuppe:
Kog kartoflerne i letsaltet vand med hvidløg, salt og peber.
Fennikeltoppene hakkes fint og blendes sammen med de kogte kartofler og en smule kartoffelvand, indtil suppen får den ønskede cremede konsistens.
Tilsæt olivenolie, urtebouillon, citronsaft, chili og revet citronskal efter ønske og servér med ristet rugbrød og parmaskinke.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.