Opskrifter » Supper » Varme Supper » Fennikel-Tomatsuppe
Fennikel-Tomatsuppe opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fennikel-Tomatsuppe:
Sautér fennikler og løg i en tykbundet gryde i lidt olivenolie, sammen med saltet og peber i 30 minutter. Uden at de tager farve - dvs. at du skal røre i dem hele tiden. Dette er med til at pine olierne ud og dermed give smag til suppen, som jo ikke bliver tilsat fond.
Skru op for varmen og tilsæt Pernod. Kog væsken helt ind.
I med tomat og vand og kog i 30-60 minutter.
Si suppen gennem en fin sigte. Hæld den over på en ny gryde, tilsæt fløden og kog op.
Smag til med salt og peber. Evt. mere fløde.
Set i "Til Middag Hos Timm Vladimir"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.