Opskrifter » Supper » Varme Supper » Fennikel-Tomatsuppe


Print opskriften på Fennikel-Tomatsuppe Print opskrift

Del på Facebook

Fennikel-Tomatsuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fennikel-tomatsuppe:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Fennikel-Tomatsuppe:

Sautér fennikler og løg i en tykbundet gryde i lidt olivenolie, sammen med saltet og peber i 30 minutter. Uden at de tager farve - dvs. at du skal røre i dem hele tiden. Dette er med til at pine olierne ud og dermed give smag til suppen, som jo ikke bliver tilsat fond.

Skru op for varmen og tilsæt Pernod. Kog væsken helt ind.

I med tomat og vand og kog i 30-60 minutter.

Si suppen gennem en fin sigte. Hæld den over på en ny gryde, tilsæt fløden og kog op.
Smag til med salt og peber. Evt. mere fløde.

Set i "Til Middag Hos Timm Vladimir"

Fennikel-Tomatsuppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Fennikel-Tomatsuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Vintersuppe med Broccoli & Bacon Aspargessuppe Porre - Kartoffelsuppe Hvidkålssuppe Mortens Krydrede Karrysuppe Hokkaidosuppe med Kokosmælk