Opskrifter » Supper » Varme Supper » Grøntsagssuppe med Oksekød
Grøntsagssuppe med Oksekød opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grøntsagssuppe med oksekød:
- 500 g okseskank
- 2 liter koldt vand
- 1 finthakket løg
- 3 stængler finthakket bladselleri
- 3 finthakkede gulerødder
- 2 finthakkede pastinakker
- 1 finthakket majroe
- 2 finthakkede kartofler
- 1-2 tsk salt
- ½ tsk friskkværnet sort peber
- 1 laurbærblad
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grøntsagssuppe med Oksekød:
4-6 personer.
Læg skankerne i en stor gryde, og dæk med koldt vand. Lad det simre 2 timer.
Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre videre under jævnlig omrøring, til grøntsagerne er møre (ca. 45 minutter).
Tag skankerne op med en hulske, og skær kød af.
Læg kødet tilbage i gryden, og kassér benene. Smag til med salt og peber.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.