Opskrifter » Supper » Varme Supper » Gullaschsuppe


Print opskriften på Gullaschsuppe Print opskrift

Del på Facebook

Gullaschsuppe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave gullaschsuppe:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Gullaschsuppe:

Skær kødet i terninger og svits dem i halvdelen af olien.

Svits derefter løg og peberfrugt, som er skåret i terninger. Husk at tage kernerne ud af peberfrugterne.

Tilsæt krydderier, ituskårne tomater og kraftbenene. Hæld suppen ved og lad retten koge ca. 2 timer.

Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i passende stykker og kom dem i suppen. Kog retten, til kødet er mørt.

Tag benene op og smag retten til, evt. med lidt salt, inden suppen serveres rygende varm.

Gullaschsuppe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Gullaschsuppe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i varme supper kategorien

Pikant Porresuppe Hvidkålssuppe Flødelegeret Aspargessuppe Kartoffel-Porre Suppe Chili-Karrysuppe Hokkaidosuppe med Kokosmælk