Opskrifter » Supper » Varme Supper » Gullaschsuppe
Gullaschsuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave gullaschsuppe:
- 400 g oksebov
- 1-2 kraftben
- 2 løg
- 1 peberfrugt
- 2 spsk olie
- 1 tsk kommen
- ½ spsk paprika
- 2 fed knust hvidløg
- 1 laurbærblad
- 2-3 modne tomater
- 1 liter kraftig suppe
- 4 melede kartofler
- 2 gulerødder
- Salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Gullaschsuppe:
Skær kødet i terninger og svits dem i halvdelen af olien.
Svits derefter løg og peberfrugt, som er skåret i terninger. Husk at tage kernerne ud af peberfrugterne.
Tilsæt krydderier, ituskårne tomater og kraftbenene. Hæld suppen ved og lad retten koge ca. 2 timer.
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i passende stykker og kom dem i suppen. Kog retten, til kødet er mørt.
Tag benene op og smag retten til, evt. med lidt salt, inden suppen serveres rygende varm.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.